Aan de slag!
- Snijd de ui in grove blokjes. Snijd de wortel in grove blokjes. Hak de knoflook fijn en doe dit in een gewone pan met wat olijfolie en laat een beetje sudderen op halfzacht vuur.
- Snijd ondertussen de tomaat en paprika in grove stukken en als de ui en knoflook begint te kleuren en geuren doe je de tomatenpuree erbij. Na een minuutje doe je ook de tomaat en paprika in de pan. Laat 5 minuutjes op zacht vuur sudderen.
- Doe 500 ml water en het bouillonblokje erbij. En laat 20 minuutjes koken. Na 20 minuutjes mix je de soep met een staafmixer en heb je een heerlijke soep voor 2 personen.
Tip: Iets meer bite in je soep? Doe na het blenden een paar lepels rode linzen, cashewnoten of kikkererwten in de warme soep. Deze soep kun je lekker meenemen naar je werk in de heerlijke Tumblers van 24bottles. Deze houden je soepje 6 uur warm.