Aan de slag!
- Verwarm de oven voor op 175 graden.
- Meng het ei, de mosterd, de paneermeel, het gehakt, de mosterd, de worcestershire saus door elkaar. en maak er 10 ‘worstjes’van.
- Leg de rolletjes worst in het midden van de bladerdeegplakjes en vouw het bladerdeeg erom heen.
- Druk de zijkanten, ongeveer 1 centimeter, dicht met de tanden van een vork.
- Bestrijk met de melk en strooi hier de sesamzaadjes overheen.
- Doe de worstenbroodjes nu in het midden van de oven voor 30 minuten.
- Haal halverwege, dus ongeveer na 15 minuten, de saucijzenbroodjes uit de oven en giet het vet uit de worstenbroodjes van de bakplaat. Zet terug in de oven voor de resterende 15 minuutjes.
Heb je geen melk? Bestrijk dan het bladerdeeg met wat ei. Maak je dit gerecht voor een feestje? Halveer dan je plakken door ze diagonaal te snijden en maak er leuke driehoekjes van.