Aan de slag!
- Leg de beschuitjes op een bordje en giet hier de melk over.
- Doe een beetje boter in de pan en fruit de ui samen met de knoflook tot het wat begint te kleuren en zet het vuur uit.
- Doe nu de gehakt in een kom met de nasi kruiden, de ketjap, de mosterd en het ui.
- Doe nu ook de beschuitjes erbij door ze met je vingers uit elkaar te halen.
- Meng nu alles goed door elkaar en maak er ballen.
- Doe nu alle boter in de pan die je al hebt gebruiikt voor het fruiten van de uitjes. En wanneer het warm genoeg is voeg je de ballen toe.
- Rol de ballen voorzichtig om, ik gebruik hier altijd een soeplepel voor, zodat ze om-en-om lekker bruin worden. Pas op dat je ze niet kapot maakt.
- Doe er een glas water bij en leg het deksel op de pan. Laat nu op een laag vuurtje lekker sudderen voor zo'n 45 minuten.
- Draai tussendoor de ballen af en toe om en schenk er wat jus over.