Aan de slag!
- Zorg dat de boter op kamertemperatuur is en snijd in kleine blokjes.
- Doe alle ingrediënten, behalve de melk, in een kom en kneed deze door elkaar.
- Voeg nu 2 eetlepels melk toe en maak er een mooi deeg van. Wanneer je er een bal van kunt maken is jouw deeg perfect. Voelt het nog wat droog, voeg dan nog een eetlepel toe.
- Dek nu de kom af met wat vershoudfolie en zet voor minimaal een half uur in de koelkast. Heb je niet zoveel ruimte, leg de deegbal dan op een bord. Maar dek wel af.
- Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Haal na een half uur de deeg uit de koelkast en maak kleine balletjes, ter grootte van knikkers van de deeg.
- Leg ze op de bakplaat en druk de knikkers een beetje plat.
- Bak de kruidnoten in 15 tot 20 minuten af.
- Laat ze afkoelen op een rooster.