VeryBest - De lekkerste recepten om budgetvriendelijk en zonder verspilling te koken

Wie is VeryBest

Op mijn website vind je heerlijke recepten, goede tips en leuke verhalen over eten, maar wie zit er eigenlijk achter deze website? Dat ben ik, Stephanie, de jongste van 4 meiden en eten is altijd belangrijk geweest in mijn leven.

Wie is VeryBest

Blog

Geschreven op 28 februari 2023 • 330 keer bekeken

Ik ben Stephanie. Geboren in Dordrecht en vanaf mijn 16e ben ik in het Zeeuwse gaan wonen. 

 

Alles is op te lossen met eten

Ik ben de jongste van 4 meiden en eten is altijd belangrijk voor ons gezin geweest. Mijn ouders en opa en oma hadden een moestuin waardoor we vrijwel altijd verse groentes aten. Bij feestjes staat de tafel helemaal vol met de lekkerste hapjes en drankjes. En er is geen probleem dat niet op te lossen met een flink glas rode wijn en een stevige borrelplank.

Uitdaging

Maar eten is ook een uitdaging geweest. Zo vlogen mijn hele leven de kilo's erop en eraan.. Wat zorgt voor een gezonde haat-liefde verhouding met eten. Inmiddels heb ik een balans gevonden, door gezonde maaltijden af te wisselen met een goede vette hap op zijn tijd. Ook die recepten zul je zeker terug vinden. Een andere uitdaging is geld,  tijdens mijn studie had ik vaak maar een paar euro voor de hele week over voor eten (want geld voor het stappen was minstens net zo belangrijk). Hierdoor werd ik heel creatief met koken. Gerechten meerdere keren gebruiken, dezelfde groenste gebruiken voor andere gerechten in dezelfde week en handig gebruik maken van aanbiedingen, zonder ook maar een dag iets tegen mijn zin te eten.
En ten slotte de derde uitdaging.. tijd! Ik houd enorm van koken, maar met een drukke baan schiet het er vaak bij in. Na goed overleg met mezelf, heb ik besloten dat ik elke dag tussen 17.00 en 19.00u vrij maak om uitgebreid te kunnen koken, preppen voor de volgende dag, de tafel te dekken en heerlijk te genieten.

 

VeryBest

Die liefde voor eten in combinatie met de uitdagingen die het soms met zich meebrengt (tijd, geld en balans) heeft ervoor gezorgd dat ik VeryBest, een recepten website,  heb laten ontwikkelen. Je zult op VeryBest de lekkerste gerechten, de simpelste recepten en de beste tips vinden om tijd èn geld te besparen.